Contact Dr Silvano Prenc

Dr Silvano's Website

http://sprenc.zeropointglobal.com/

www.silvano.cieaura.com

http://silvanoprenc.teamasea.com

Tel: + 385 52 223 111

Mob: +385 95 901 7887

silvano.prenc@optinet.hr


SCIO Official Site

 

 

 

 

 

Dr. Silvano Prenc, M.D.

Dr Silvano Prenc roden 1961g. u Puli.
Osnovnu skolu i srednju medicinsku skolu zavrsio u Puli.
Studij opce medicine diplomirao na Med. fakultetu u Rijeci 1989.g.
Studij tradicionalne medicine diplomirao pri ECPD u Beogradu 1991.g.
Danas u svojoj privatnoj ordinaciji u Puli, radi opcu medicinu i tradicionalnu medicinu, prije svega CTM - kinesku tradicionalnu medicinu, akupunktura, masaza, dijetetika, fitoterapija.
Bavi se i kvantnom medicinom, SCIO.
Lijeci prirodnim metodama.
skolovao se u zemlji i inozemstvu.
Drzi predavanja u Hrvatskoj ,Sloveniji,Italiji;Austiji i Madjarskoj
Aktivno govori uz hrvatski i vise stranih jezika, talijanski, francuski, španjolski, njemacki, engleski, holandski, svedski, grcki, kineski, slovenski, makedonski...

KVANTNA MEDICINA

Holisticka, energetska, vibratorna, kvantna medicina, koju cesto zovemo medicina 21 stoljeca dobiva u posljednje vrijeme sve više pristalica i u zvanicnoj medicini. Vec tisucama godina poznata su znanja i vještine zdravog zivota, preventive i stimulacije tijela na samoizljecenje. Prije svega, tu su tradicionalna kineska medicina ( akupunktura, herbalistika, tai qi quan, qi gong), indijska ajurveda, joga, aromaterapija, terapije kristalima, zvukom, bojama, dodirom, masažama, ritualni plesovi raznih antickih kultura…itd.

Svi ovi metodi posmatraju covjeka kao (ne)skladnu cjelinu, balans izmedju tijela , uma i duše. Naziv holisticka medicina potjece od engleske rijeci whole (houl) sto znaci cjelokupan, sav, potpun, sveobuhvatan.

Razvojem elektronike i kibernetike ta tisucljetna znanja dobivaju potvrdu i u suvremenoj znanosti, a to je cinjenica da je naše tijelo u suštini energija koja se brzo krece na bezbroj razlicitih frekvencija. Jos je Tesla davno rekao da ce razvojem i ispitivanjem nevidljivih sila covjecanstvo napredovati u nauci za par godina tako brzo kao što je u sve vrijeme do sada.

U knjizi “Vibratorna medicina” dr Richard Gerber naglašava da Einsteinova teorija primjenjena na vibratornu medicinu, ljudska bica vidi kao mrezu kompleksnih energetskih polja koja reagiraju sa fizicko-stanicnim sistemom. Spoznaja da je sva materija u stvari energija, temelj je shvacanja da smo mi u stvari dinamicki energetski sistemi. Pošto smo mi dio dinamickog sistema univerzuma u stalnom kretanju i promjeni suština iscjeljenja je da budemo u ravnotezi. Na kvantnom nivou mi smo doslovno dio univerzalne energije gde svaki nas dio, bilo fizicki, emocionalni, mentalni, duhovni, mjereno na nivou elektromagnetizma, vibrira na odredjenoj frekvenci.

Prema holografskoj koncepciji svaki djelic organizma predstavlja cjelokupan organizam u malom (DNK predstavlja informaciju u celini). Zdravlje je istancana dinamicka ravnoteza izmedju naseg fizickog, eterickog, astralnog, mentalnog, spiritualnog tijela ..itd Zdravlje predstavlja protok vitalne zivotne energije kroz sva njegova tijela, a bolest je njena stagnacija ili blok. Još su stari kineski lijecnici prije nekoliko tisuca godina taj tok zivotne energije slikovito usporedivali sa tokom rijeke, od izvora do ušca. Prema nekim prijevodima tu zivotnu snagu su nazvali “prirodna iscjeljujuca sila”.

Sastavni dio svakog zivog bica je prirodna tendencija ka samoizljecenju, a to se dešava neprekidno i bez prestanka na podsvjesnom nivou. Ako mi na svjesnom nivou damo šansu taj samoizljecujuci process se moze i ubrzati! Kako?

Kao prvi korak su postepene, ali obavezne promjene loših navika (prekomjerna, nepravilna i nekvalitetna ishrana, “zloupotreba” hrane, alkohola, kave, šecera, nikotina, neaktivnost, fizicka, emotivna i mentalna nehigijena) Niti jedna terapija nece imati uspjeha ili nece biti duzeg vijeka ako stalno pravimo ili još gore ponavljamo iste greške.

Drugi korak u izljecenju su vanjski stimulansi odnosno prirodne terapije energetske medicine (akupunktura, aromaterapija, homeopatija, magnetoterapija, hiropraktika, terapije bojama, zvukom…detoksikacija i sl) ili pak kombinacijom svih navednih terapija kroz SCIO (kompjuterski biofeedback –birezonantni antistres sistem).

Akupunktune tocke koji se nalaze na površini naše koze (izmedju fizickog i eterickog tijela) su u stvari ulazno-izlazna vrata za zivotnu energiju koja vibrira na raznim frekvencijama. Tocke su povezane u energetske kanale (meridijane) koji dalje komuniciraju sa organima i dijelovima tijela kojima pripadaju. Svi organi su energetski i funkcionalno medjusobno povezani , takodjer u svakom trenutku šalju i primaju (biofeedback princip) informacije iz centrale, našeg mozga.

Ovaj biološki mehanizam (biofeedback-biorezonaca) radi mimo naše volje na podsvjesnom nivou.

U homeopatiji, energetski lijekovi (posebno energizirane, potencirane supstance) ulaze u energetsku strukturu covjeka i “traze” energetske nepravilnosti koja je u osnovi uzrok bolesti. Po homeopatskom principu “slicno se slicnim lijeci”, ovi lijekovi oponašaju traumu i podsjecaju tijelo da je prepozna i “odlijepi”. Drugim rijecima i trauma i lijek vibriraju-rezoniraju na istoj frekvenci.

Cijelo vrijeme pricamo o energiji koju putem hrane, vode, disanjem unosimo u organizam. Ona se transformira nizom kompleksnih fizioloških procesa (Krebsov ciklus). U tijelu se vecina informacija i prijenos impulsa dešavaju na nivou stanicne membrane (kalijum-natrijum pumpa). Svaka stanica je mala potrošna baterija koju s vremena na vrijeme treba dopunjavati i obnavljati. Sve se ovo dešava na podsvjesnom nivou po shemi DNK, a na svijesnom nivou mi tu energiju dopunjujemo zdravom hranom, cistom vodom i zrakom, pozitivnim mislima, kretanjem, odmorom, snom.

Svaki oblik energije je mjerljiv! Pomocu SCIO aparata (sistem za biofeedback biorezonantnu antistres dijagnostiku i terapiju) na posredan nacin mozemo mjeriti vitalnu energiju. Cilj nije samo mjerenje energetskog disbalansa vec stimulacija prirodnih procesa samoizljecenja kroz energetsko tijelo, nakon cega ce fizicko tijelo odgovoriti na biokemijskom nivou.

QXCI (Quantum Xrroid Conscious Interface) ili njegov zadnji tehnološki razvoj SCIO(Scientific Conscious Interface Operator) je trenutno najkompleksniji biorezonantni biofeedback antistres sistem napravljen na principima kvantne biofizike a zasniva se na principima holisticke medicine. SCIO omogucuje biofeedback dijagnozu/terapiju koja je bez kontraindikacija, neinvazivna, bezbolna, bez kemije, po mjeri svakog organizma. Sistem je tako genijalno konstruiran da tijelo ,u toku terapije samo na svom podsvjesnom nivou bira što mu najviše (koja frekvenca!) odgovara u tom trenutku. SCIO vrši balansiranje svih funkcija organizma koji su bili poremeceni unutarnjim ili vanjskim stresogenim faktorima.

Što je stres? Stres je sve ono što naše bice dovodi u neprirodni disbalas . Ako dugo traje remeti naše zdravlje, jer tijelo troši svoje rezerve i snagu da se na prirodan nacin izbori sa njima. Samo da navedem par stresora; toksini (zagadjena hrana, voda,zrak, teški metali,kemikalije, deterdženti, kozmeticki preparati…), mikrobi (bakterije, virusi, paraziti, gljivice…), trauma( fizicka, psihicka, emotivna), utjecaji iz okoline ( vlaga, vjetar,suhoca, vrucina, hladnoca….tehnološka i druga zracenja, radijacije, X-zraci i sl)

manjak ili višak nutritivnih supstanci (minerali , vitamini, bjelancevine, masti, enzimi…)

mentalno emotivni uzrocnici (pretjerana briga, strah, bijes, ljutnja, gnjev, pohlepa, ogorcenost, tuga….) ali takodjer nedostatak ljubavi, prijateljstva, intelekualne stimulacije, neznanje i nesvjesnost postupaka koji utjecu na naše tijelo…takodjer nasljedni faktori, konstitucija ….itd

Konstruktor SCIO sistema je prof. William Bill Nelson . Nakon studija elektronike, matematike, kvantne medicine…rada na svemirskim navigacijskim sistemima (Apollo projekt) te vojne industrije(General Motors) , odlucuje da svoju genijalnost posveti razvoju, a ne ubijanju ljudi. Takodje izucava molekularnu biologiju, razne modalitete tradicionalne medicine, a zahvaljujuci prehodnim znanjima iz fizike i elektronike piše “Promorpheus”.Danas zivi i radi u Budimpesti i dalje usavršava SCIO.

Osnova svega do sada napisanog je da svaki energetski fenomen zauzima prostor u više dimenzija i kao takav je mjerljiv. SCIO mjeri 3-dimenzionalne oblike (npr.alergena, bakterija, toksin, hormona, enzima, vitamina….homeopatskih preparata). Prof. Nelson je izumio i aplicirao trivektoralnu analizu(QQC). Sitem je napravljen da mjeri elektro-fiziološku reaktivnost(EPR) na oko 10000 raznih preparata i supstanci. Sva ta mjerenja se obavljaju 1/1000sec (Xrroid efekt). Nakon 3minutnog testiranja reaktivnosti na razne supstance SCIO obradjuje razne elektromagnetske vrijednosti u tijelu (voltaza, amperaza, otpor, indukcija, kapacitet, impedencija…) prepoznaje disbalanse i nakon toga ih u toku terapije korigira.

Ovu metodu dijagnoze i terapije s pravom nazivamo medicinom 21. stoljeca. Ova moderna medicinska tehnologija je zasnovana na principima drevnih holistickih metoda koje na prvom mestu tretiraju cjelokupnog covjeka, a tek se kasnije usmjeravaju na simptom ili na pojedinacnu bolest.

Da bi otpocelo lijecenje skoro svaki pacijent mora da dozivi promjenu svijesti. Svijest je energija, a energija je zasnovana na kvantumu. Zato male stvari i male promjene u zivotu i našim navikama, na svjesnom nivou, uz podršku neke od energetskih terapija mogu dovesti do velikih promjena na podsvjesnom na kojem se i dešava izljecenje.z

Adresa:
Dr Silvano Prenc
52100 PULA , Svalbina 1
Hrvatska

tel: 00385 52 223 111
mob: 00385 95 901 7887


e-mail: silvano.prenc@optinet.hr

Back to Top
Back to Quantum Medicum